Ion Caramitru Spital

Ion Caramitru în spital pentru încă 4 zile. Din informațiile care au ajuns în presă se pare că acesta ar avea o infecţie în sânge care i-a dat peste cap toate planurile de.


Nesfezcirz6cam

Actorul Ion Caramitru a murit anunta agentia Mediafax.

Ion caramitru spital. Actorul Ion Caramitru 79 de ani este în continuare internat într-un spital din Capitală cu o stare de sănătate deocamdată incertă. Ion Caramitru a murit duminică 5 septembrie. Cum se simte acum marele actor Ion Caramitru a fost dus de urgență la spital.

Potrivit informațiilor apărute actorul a fost afectat de o infecţie în sânge care i-a dat peste cap toate planurile de vacanţă. Actorul era internat la Spitalul Elias din Bucuresti. Acesta avea o infecție în sânge.

Sursele spun că el se afla internat la Spitalul Elias din București. Familia sa a refuzat să ofere amănunte. Miercuri seara Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent la Iaşi în Piaţa Unirii unde a.

Domnul Caramitru din păcate nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă nu va putea face deplasarea la Iaşi. Managerul Teatrului Național București actorul Ion Caramitru în vârstă de 79 de ani este internat de mai bine de trei săptămâni în spital. Ce i s-a descoperit actorului.

Actorul Ion Caramitru s-a nascut in Bucuresti la 9 martie 1942 intr-o familie de aromani mama nascuta langa Salonic intr-un sat numit Gramatica iar tatal in partea albaneza a orasului Korcea. Ion Caramitru a murit la vârsta de 79 de ani Potrivit informațiilor de mai bine de trei săptămâni acesta se afla internat în spital asta după ce s-a infectat cu o bacterie iar în ciuda tuturor tratamentelor oferite de către medici organismul lui Ion Caramitru nu dădea semne de îmbunătățire. Marele actor ar fi trebuit să fie prezent în această seară la Iaşi pentru deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi era dedicată.

Informația nu este confirmată în mod oficial. Astfel Andrei Giurgia preşedintele ARTIS şi organizatorul evenimentului cultural a declarat că Ion Caramitru nu va mai putea ajunge la SFR. Ion Caramitru avea 79 de ani.

Ion Caramitru a fost internat în spital în jurul datei de 10 august în Capitală. Zilele acestea actorul Ion Caramitru trebuia să se afle la Iași pentru a participa la. Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent miercuri seară la Iaşi unde de la ora 2000 în Piaţa Unirii a avut loc deschiderea oficială.

Actorul Ion Caramitru a murit. Ion Caramitru avea 79 de ani. Celebrul actor și manager la Teatrului Național București fuese internat la începutul lunii august după ce a acuzat o stare febrilă iar medicii erau atunci optimiști.

Celebrul actor Ion Caramitru în vârstă de 79 de ani a fost internat în jurul datei de 10 august. El nu a putut fi prezent nici la Festivalul Serile Filmului Românesc. Ioan Onisei directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti a oferit.

Actorul Ion Caramitru este internat în spital şi nu va putea ajunge la Festivalul Serile Filmului Românesc SFR a anunţat Andrei Giurgia preşedintele ARTIS organizatorul evenimentului cultural. Deși familia este foarte discretă și a refuzat să vorbească despre problemele sale de sănătate se pare că marele actor a intrat în contact cu un stafilococ foarte rezistent în faţa antibioticelor. Actorul a ieșit negativ la testul COVID însă i s-a găsit o infecție în sânge.

Între timp situația s-a schimbat. Ion Caramitru a murit în cursul zilei de duminică. Ion Caramitru era internat la spitalul Elias de câteva săptămâni.

Actorul de 79 de ani era internat de aproximativ o lună la Spitalul Elias din București. Evenimentul va începe la ora 2000 în Piaţa Unirii. Andrei Giurgia preşedintele ARTIS preciza în urmă cu câteva săptămâni.

Ion Caramitru rămâne în spital. Actorul de 79 de ani era internat în Spitalul Elias din București anunță Mediafax. Actorul Ion Caramitru nu a ajuns la Festivalul Serile Filmului Românesc SFR din motive medicale fiind internat în spital.

Ion Caramitru a fost internat de urgență. Este internat la spital în acest moment la Bucureşti. Când a fost dus la unitatea spitalicească medicii au fost optimiști în privința lui Ion Caramitru.

Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent miercuri seară la Iaşi unde de la ora 2000 în Piaţa Unirii a avut loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată. Domnul Caramitru din păcate nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă nu va putea face deplasarea la Iaşi. Ion Caramitru se luptă cu boala în spital.

Se pare că medicii i-au depistat o infecție în sânge și până să pună un diagnostic clar așteaptă rezultatul mai multor analize. Actorul Ion Caramitru în vârstă 79 de ani nu a fost prezent la Festivalul Serile Filmului Românesc SFR de miercuri seară de la Iaşi pentru că este internat într-un spital din Bucureşti a anunţat Andrei Giurgia preşedintele ARTIS organizatorul evenimentului cultural în. Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent miercuri seară 11 august la Iaşi unde a avut loc deschiderea ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată.

Este internat la spital în acest moment la Bucureşti. Caramitru avea varsta de 79 de ani. Tot acolo și-a petrecut ultimele clipe și marele sportiv Ivan Patzaichin al cărui deces a fost anunțat tot duminică 5 septembrie.

Familia nu a oferit detalii despre suferința acestuia.


Vnt5fzy0p38l7m


Ycb5uuzfa1evem


Tjpswouezkvmcm


Rb 3df9jdqph0m


W Mwtkf5vn49im


Ckbw7ovqjg8iym


Snmu4m5ez Qmim


1zkwmp5cr3zxnm


Ion Caramitru A Murit Actorul De 79 De Ani Era Internat La Spitalul Elias Click Mobile


Ion Caramitru A Murit Mircea Diaconu Se Adeverește Ce Imi Spunea Un Om Pe Stradă Dcnews


Fkdewxtrrlcym


Zhiy E6wisktsm


Ion Caramitru In Spital De 3 Săptămani Care Este Starea De Sănătate A Actorului Capital


Actorul Ion Caramitru A Murit După O Lună De Spitalizare Din Cauza Unei Infecții Inexplicabile Era Vaccinat Anti Covid Activenews


Mvx2tmpovpyrbm


8acke6xdggvxqm


Vești Triste Ion Caramitru Rămane In Spital Ce I S A Descoperit Actorului Rețete și Vedete


32q 836vk5wnmm


Ziyp87ngbcuy8m

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel