3FM Serious Request

Vier diskjockeys van de zender hebben zich op laten sluiten en voeren de komende week actie onder de titel Serious Request. 3FM Serious Request vaak verkort tot Serious Request is een geldinzamelingsactie die sinds 2004 jaarlijks georganiseerd wordt in de week voor Kerstmis door de Nederlandse radiozender NPO 3FMTijdens de actie zetten djs van de radiozender zich in voor een specifiek thema.


Grolsch 3fm Serious Request Alcohol Packaging Design Christmas Beer Interesting Alcoholic Drinks

Alles wat met landelijke omroepen te maken heeft.

. They collect this money for projects of the Red Cross. From December 18 to 24 live radio and online content will be made 24 hours a day from the Glass House in Amersfoort. Deze keer staat het Glazen Huis symbool voor een broeikas waarin de temperatuur letterlijk tot grote hoogte kan stijgen.

0600 3FM Serious Request 2021 Live. Het GlazenHuis in Amersfoort zit op slot. Vanwege de strenge coronamaatregelen die sinds vanochtend vroeg gelden is er geen publiek meer mogelijk bij 3FM Serious Request.

Inmiddels heeft het radiostation ook de line-up van de slotdag op 24 december bekendgemaakt. In 2004 the station begun a charity project by the name of Serious Request in which three DJs play requested songs for money for six days and nights in a glass house. Een woordvoerder van 3FM laat desgevraagd weten dat de plannen kunnen veranderen en afhankelijk zijn van de maatregelen die tijdens Serious Request van 20 tot en met 24 december zullen gelden.

Samen met heel Nederland zoveel mogelijk geld ophalen voor het Wereld Natuur Fonds. Het blijft echter wel mogelijk voor luisteraars om een cheque aan te bieden of een verhaal te delen via de buitenmicrofoon bij het Glazen Huis in Amersfoort. From December 18 to 24 the Glass House will be in Amersfoort where they will collect money for the World Wildlife Fund.

3FM Serious Request is coming into action this time from Amersfoort. The DJs dont eat during these days. 3FM Serious Request 2014 was de elfde editie van Serious Request de jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode KruisHet doel van deze editie was het helpen van meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden.

Van 18 tm 24 december draaien 3FM-djs Sander Hoogendoorn Frank van der Lende Jorien Renkema en Rob Janssen 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. 2 days ago3FM Serious Request 2021 in actie tegen ontbossing. Bazart S10 Son Mieux en Goldband komen langs voor een optreden in het Glazen Huis en sluiten daarmee 3FM Serious Request.

Vanaf zaterdag gaan de djs een week lang platen. 3FM Serious Request 2021 Live. Tot en met 2020 was de actie in samenwerking met het Rode kruisVanaf 2021 is het Wereld Natuur.

De editie vond plaats van donderdag 18 tot. 3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Het grote plein ligt op loopafstand van het centrum en het station.

3FM Serious Request 2021 is begonnen. 136 berichten Pagina 10 van 10. 3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds.

Van 18 tm 24 december draaien 3FM-djs Sander Hoogendoorn Frank van der Lende Jorien Renkema en Rob Janssen 24 uur per dag muzikale requests voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Voor het eerst sinds 2017 laten djs zich in de week voor Kerst opsluiten om geld in te zamelen voor een. NPO 3FM zet dit jaar weer een Glazen Huis neer voor de inzamelingsactie Serious Request.

Het Glazen Huis is dit jaar na drie jaar afwezigheid in Amersfoort opgebouwd voor de jaarlijkse inzamelingsactie Serious Request van NPO3FM. Op zaterdag 11 december start de opbouw van het Glazen Huis van NPO 3FM Serious Request bij De Nieuwe Stad in Amersfoort. Na een onderbreking van drie jaar is het Glazen Huis van 3FM weer in beeld.

Nu is het aan Sander Frank Jorien en Rob om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Wereld Natuur Fonds. 3FM Serious Request gaat zaterdag van start. Het Glazen Huis is terug bij 3FM en daarmee ook het rijkelijk gevulde muzikale programma dat zich afspeelt binnen de glazen muren.

2200 - 3FM Serious Request 2021 Live. 0657 De avonturen van Pim Pom in het museum. Sander Hoogendoorn Frank van der Lende Jorien Renkema en Rob Janssen maken dan samen 24 uur per dag radio vanuit het Glazen Huis in Amersfoort met maar één doel.


Veiling 3fm Serious Request Rammstein Heavy Metal Til Lindemann


3fm Sr13 Zondag 22 December Set Foto S 3fm Serious Request Muziek Voor Kinderen Radio


3fm Serious Request Seriousrequest Twitter North Face Logo The North Face Logo Retail Logos


3fm Serious Request Poster

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel